Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Τμήμα Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης

Καλώς Ήλθατε στο Διαδικτυακό μας Τόπο


Εφαρμογή μέτρων προστασίας για αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19
Το Τμήμα Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης πληροφορεί το κοινό ότι, με σκοπό τη διασφάλιση της υγείας τόσο των παρευρισκόμενων στα γραφεία του όσο και των εργαζομένων, η είσοδος στο Τμήμα επιτρέπεται μόνο σε άτομα που θα φέρουν προστατευτική μάσκα.

Δυνατότητα για διευθέτηση ραντεβού στο Τμήμα Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης μέσω διαδικτύου
Το Τμήμα Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης, ανακοινώνει ότι από την 1η Ιουνίου 2021, οι πολίτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν, εκτός από το τηλεφωνικό κέντρο, και το διαδίκτυο προκειμένου να διευθετούν συνάντηση για εξυπηρέτησή τους ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΡΧΙΕΣ!
Οι πολίτες που θα επισκέπτονται το Τμήμα Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης Λευκωσίας, και τα Κλιμάκια της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Λεμεσού, Λάρνακας, Πάφου και Αμμοχώστου, θα πρέπει πρώτα να διευθετήσουν ραντεβού μέσω της ειδικής πλατφόρμας στο https://crmd.simplybook.pro Με μια απλή και γρήγορη διαδικασία, οι πολίτες θα επιλέγουν την τοποθεσία, την υπηρεσία, τη μέρα και την ώρα που επιθυμούν να κάνουν την κράτησή τους με βάση τις διαθέσιμες ώρες. Μετά από κάθε κράτηση, ο πολίτης θα λαμβάνει e-mail με όλες τις λεπτομέρειες της κράτησης, την οποία θα μπορεί να τροποποιήσει ή να ακυρώσει.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΑΦΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΥΠΗΚΟΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΑΔΕΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΗΦΘΗΚΑΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟÏΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΘΕΙ ΣΤΑ "ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ" ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΑΥΤΗΣ.Ανακοίνωση για παράταση των διευκολύνσεων που παρέχονταν σε υπηκόους τρίτων χωρών για είσοδο στη Δημοκρατία λόγω των περιορισμών στις πτήσεις ως αποτέλεσμα των μέτρων για καταπολέμηση του COVID-19 μπορεί να εντοπισθεί στα "Τελευταία Νέα" στο κάτω μέρος της σελίδας αυτής.


ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ:
ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ ΜΑΣ!

Διεύθυνση:
Τμήμα Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης, Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄, 90, 1077, Λευκωσία.

Χώρος Στάθμευσης:
Υπάρχει χώρος στάθμευσης κοινού έναντι του ξενοδοχείου The Landmark. Τα άτομα με αναπηρία μπορούν να σταθμεύουν στον χώρο στάθμευσης του κτιρίου Τμήματος με επίδειξη της κάρτας αναπηρίας.
Για τους ποδηλάτες υπάρχουν διαθέσιμοι ποδηλατοστάτες μπροστά από το κτίριο του Τμήματος επί της Λεωφόρου Μακαρίου.

Ωράριο εξυπηρέτησης κοινού:
Δευτέρα - Παρασκευή 08:00 - 14:30
• 13/07/2022 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ΤΕΛΩΝ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ
• 29/04/2022 Voluntary returns - Events for Indian nationals
• 28/09/2021 Διευθέτηση ραντεβού στο ΤΑΠΜ μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμαςΠερισσότερα