Κυπριακή Δημοκρατία
Υπουργείο Εσωτερικών
Βρίσκεστε στη σελίδα: Αρχική Σελίδα Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις


ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

04/08/2017

Το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως του Υπουργείου Εσωτερικών, ανακοινώνει ότι στις 04/08/2017 πραγματοποιήθηκε, στο χώρο των Κεντρικών Γραφείων του Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως, η υπογραφή του Συμβολαίου σε σχέση με το Έργο: "Συνέχιση / Συμπλήρωση Κατασκευής Φρεατίων από Σκυρόδεμα και Μεταλλική Κατασκευή για Εγκατάσταση Ανελκυστήρων σε 6 Υφιστάμενες Πολυκατοικίες στον Κυβερνητικό Οικισμό «Άγιος Ιωάννης» στη Λάρνακα ".

Το έργο αποτελεί συνέχιση του έργου, το οποίο εκτελούσε εργοληπτική εταιρεία της οποίας το Συμβόλαιο είχε τερματιστεί εξ υπαιτιότητας της.

Το Συμβόλαιο υπογράφτηκε από τη Διευθύντρια του Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως, κα Αθηνά Αριστοτέλους – Κληρίδου, εκ μέρους του Εργοδότη που είναι το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως, καθώς και από το Διευθυντή της Εργοληπτικής Εταιρείας Κ.Μ.Ν. ICONCONSTRUCTIONLTD κ. Ρένο Νησιώτη, εκ μέρους της Αναδόχου Εταιρείας, έναντι του ποσού των €650.484,00 συν Φ.Π.Α.

Οι κατασκευές αναμένεται να συμπληρωθούν σύμφωνα με το Συμβόλαιο, σε περίοδο 12 μηνών.

Να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα Εγκατάστασης Ανελκυστήρων σε υφιστάμενες πολυκατοικίες Κυβερνητικών Οικισμών, αφορά 380 περιπτώσεις παγκύπρια. Η υλοποίησή του έχει αρχίσει από το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως, το οποίο προχωρεί ανάλογα με τις διαθέσιμες πιστώσεις στους προϋπολογισμούς κάθε χρόνο και σύμφωνα με πίνακα προτεραιοτήτων. Δηλαδή, προηγούνται πολυκατοικίες στις οποίες διαμένουν ηλικιωμένα άτομα ή άτομα με ειδικές κινητικές ανάγκες. Μέχρι σήμερα, έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση ανελκυστήρων σε 109 υφιστάμενες πολυκατοικίες.Ειδοποιήσεις Πλειστηριασμών

Υπηρεσία Διαχείρισης Τουρκοκυπριακών Περιουσιών

ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ  ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕς ΕΚΛΟΓΕΣ 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΑΠΟ ΕΚΤΟΠΙΣΘΕΝΤΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Εμπορία Προσώπων

Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών

6th WORLD CONGRESS ON MOUNTAIN UNGULATES and 
5th INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON MOUFLON

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Δήλωση Απορρήτου

IMI

YOUREUROPE

ΑΝ ΔΕΙΣ ΦΩΤΙΑ

Δημόσιος Διάλογος

Αδειες Κηνυγου

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 2014-2016

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Ο ΠΕΡΙ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Έναρξη Εκστρατείας Προώθησης των Συστημάτων Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

e-procurment