Κυπριακή Δημοκρατία
Υπουργείο Εσωτερικών

Νέα Κριτήρια για κατ΄εξαίρεση πολιτογράφηση αλλοδαπών - Απόφαση Υπουργικού Συμβουλίου ημερoμηνίας 13/09/2016Παραχώρηση της κυπριακής υπηκοότητας με κατ’ εξαίρεση πολιτογράφηση σε αλλοδαπούς επιχειρηματίες/ επενδυτές.


Στα πλαίσια των μέτρων ενθάρρυνσης άμεσων ξένων επενδύσεων και προσέλκυσης φυσικών προσώπων υψηλής εισοδηματικής στάθμης για εγκατάσταση και δραστηριοποίηση στην Κύπρο το Υπουργικό Συμβούλιο στις 13 Σεπτεμβρίου 2016 αναθεώρησε το «Σχέδιο για κατ’ εξαίρεση Πολιτογράφηση μη Κύπριων επενδυτών/ επιχειρηματιών» και έθεσε έτσι νέα κριτήρια και όρους με βάση τα οποία θα αποκτούν κατ’ εξαίρεση την κυπριακή υπηκοότητα αλλοδαποί επιχειρηματίες/ επενδυτές.

Πιο κάτω μπορείτε να βρείτε το «Σχέδιο για κατ’ εξαίρεση Πολιτογράφηση μη Κύπριων επενδυτών/ επιχειρηματιών» στην Ελληνική και Αγγλική. Επίσης, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τον τρόπο υποβολής αίτησης, τα απαιτούμενα έγγραφα και τη διαδικασία εξέτασης της αίτησης τόσο για τον επενδυτή, όσο και για τα μέλη της οικογένειας του στην Ελληνική και Αγγλική.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που προκύπτει διαφορά μεταξύ του πρωτότυπου ελληνικού κειμένου και της αγγλικής μετάφρασης αυτό που θα λαμβάνεται υπόψη είναι το πρωτότυπο ελληνικό κείμενο.

Πολλές από τις ερωτήσεις σας πιθανώς να απαντιούνται και στις «ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ», οι οποίες ανανεώνονται διαρκώς.Σχετικά Αρχεία

Εντυπα Αιτήσεων
Πληροφορίες
ΕπενδυτέςΜέλη Οικογένειας επενδυτών
Συχνές ερωτήσεις

Ειδοποιήσεις Πλειστηριασμών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ  ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕς ΕΚΛΟΓΕΣ 2018

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Εμπορία Προσώπων

Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών

6th WORLD CONGRESS ON MOUNTAIN UNGULATES and 
5th INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON MOUFLON

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Δήλωση Απορρήτου

IMI

YOUREUROPE

ΑΝ ΔΕΙΣ ΦΩΤΙΑ

Δημόσιος Διάλογος

Αδειες Κηνυγου

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 2014-2016

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Ο ΠΕΡΙ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Έναρξη Εκστρατείας Προώθησης των Συστημάτων Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

e-procurment

Περί Κύπρου

Αρχείο Ανακοινωθέντων

Cyprus on Film