Κυπριακή Δημοκρατία
Υπουργείο Εσωτερικών
Βρίσκεστε στη σελίδα: Αρχική Σελίδα Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις


Συμμετοχή του Υπουργού Εσωτερικών, κ. Κωνσταντίνου Πετρίδη στις εργασίες του Συμβουλίου Εσωτερικών Υποθέσεων και Δικαιοσύνης, 7 και 8 Δεκεμβρίου 2017

08/12/2017Ο Υπουργός Εσωτερικών, κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης έλαβε μέρος στο Συμβούλιο Υπουργών Εσωτερικών Υποθέσεων και Δικαιοσύνης της Ε.Ε στις Βρυξέλλες, όπου παρουσιάστηκε η πρόοδος εργασιών για την αναθεώρηση του «Κοινού Ευρωπαϊκού Συστήματος Ασύλου» που σχετίζεται με τις διαδικασίες εξέτασης αιτήσεων για παροχή διεθνούς προστασίας. Μια πολιτική που αποτελεί το κύριο μέρος των προσπαθειών για διαχείριση της μεταναστευτικής κρίσης και των μεταναστευτικών ροών.


Στο περιθώριο των εργασιών του Συμβουλίου ο Υπουργός Εσωτερικών συναντήθηκε με τον αρμόδιο Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Μετανάστευσης κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Υπουργός Εσωτερικών παρέθεσε τις ανησυχίες του για τις αυξημένες αλλά και συστηματικές μεταναστευτικές ροές που αφικνούνται μέσω Τουρκίας και ζήτησε όπως ληφθούν υπόψη οι δυσανάλογες πιέσεις που αντιμετωπίζουν οι χώρες πρώτης γραμμής όπως η Κύπρος. Ο Επίτροπος αποδέχθηκε την πρόσκληση του Υπουργού Εσωτερικών να επισκεφτεί την Κύπρο τον Ιανουάριο για περαιτέρω συζήτηση του θέματος και σε διμερές επίπεδο.


7 Δεκεμβρίου 2017Ειδοποιήσεις Πλειστηριασμών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ  ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕς ΕΚΛΟΓΕΣ 2018

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Εμπορία Προσώπων

Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών

6th WORLD CONGRESS ON MOUNTAIN UNGULATES and 
5th INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON MOUFLON

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Δήλωση Απορρήτου

IMI

YOUREUROPE

ΑΝ ΔΕΙΣ ΦΩΤΙΑ

Δημόσιος Διάλογος

Αδειες Κηνυγου

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 2014-2016

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Ο ΠΕΡΙ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Έναρξη Εκστρατείας Προώθησης των Συστημάτων Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

e-procurment

Περί Κύπρου

Αρχείο Ανακοινωθέντων

Cyprus on Film