Κυπριακή Δημοκρατία
Υπουργείο Εσωτερικών
Βρίσκεστε στη σελίδα: Αρχική Σελίδα Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις


Ο Υπουργός Εσωτερικών προήδρευσε περιφερειακής σύσκεψης Κοινοτήτων Επαρχίας Λευκωσίας

05/09/2017

Ο Υπουργός Εσωτερικών προήδρευσε περιφερειακής σύσκεψης Κοινοτήτων Επαρχίας Λευκωσίας για εξέταση αιτημάτων τους και για να δοθούν επί τόπου λύσεις και οδηγίες

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης προήδρευσε σήμερα περιφερειακής σύσκεψης Κοινοτήτων Επαρχίας Λευκωσίας στον Αστρομερίτη, με στόχο την επί τόπου εξέταση αιτημάτων και προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή αλλά και η κάθε Κοινότητα ξεχωριστά.

Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος οι Κοινότητες: Δένεια, Μάμμαρι, Κοκκινοτριμιθιά, Άγιοι Τρμιθιάς, Παλιομέτοχο, Περιστερώνα, Βυζακιά, Κουτραφάς, Νικητάρι, Ποτάμι και Αστρομερίτης. Συμμετείχαν, επίσης, αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες της Επαρχιακής Διοίκησης Λευκωσίας, συναρμόδιοι Λειτουργοί άλλων κυβερνητικών Τμημάτων και Υπηρεσιών, καθώς και εκπρόσωποι Κομμάτων.

Στις συναντήσεις συζητήθηκαν προτάσεις των Κοινοτήτων που αφορούσαν, μεταξύ άλλων, βελτίωση του οδικού δικτύου, αναπαλαιώσεις και συντήρηση κτηρίων, διαμόρφωση χώρων πρασίνου, δημιουργία χώρων πολιτιστικής και κοινωνικής δραστηριότητας, καθώς και θέματα που αφορούν την ασφάλεια και υγεία των κατοίκων.
Ο Υπουργός έδωσε οδηγίες και τροχιοδρόμησε λύσεις για άμεση μελέτη και ικανοποίηση αιτημάτων που αφορούν σε υποδομές προς όφελος των κατοίκων και προώθησή τους για εκτέλεση. Καταβλήθηκε δε κάθε δυνατή προσπάθεια για καλύτερο συντονισμό μεταξύ των συναρμόδιων Υπηρεσιών για την επίλυση προβλημάτων, καθώς και καθοδήγηση των Κοινοτήτων στις ενέργειες που χρειάζεται να προωθηθούν.Ειδοποιήσεις Πλειστηριασμών

Υπηρεσία Διαχείρισης Τουρκοκυπριακών Περιουσιών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΑΠΟ ΕΚΤΟΠΙΣΘΕΝΤΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ  ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕς ΕΚΛΟΓΕΣ 2018

Εμπορία Προσώπων

Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών

6th WORLD CONGRESS ON MOUNTAIN UNGULATES and 
5th INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON MOUFLON

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Δήλωση Απορρήτου

IMI

YOUREUROPE

ΑΝ ΔΕΙΣ ΦΩΤΙΑ

Δημόσιος Διάλογος

Αδειες Κηνυγου

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 2014-2016

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Ο ΠΕΡΙ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Έναρξη Εκστρατείας Προώθησης των Συστημάτων Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

e-procurment

Περί Κύπρου