Κυπριακή Δημοκρατία
Υπουργείο Εσωτερικών
Βρίσκεστε στη σελίδα: Αρχική Σελίδα Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις


Συνάντηση του Υπουργού Εσωτερικών με το Δήμο Λευκάρων

30/08/2017

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Εσωτερικών συνάντηση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνου Πετρίδη με αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάρων με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Σοφοκλή Σοφοκλέους. Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Σοφοκλέους προέβη στην ακόλουθη δήλωση στα ΜΜΕ:
«Τέσσερα σημαντικά έργα βρίσκονται σε εξέλιξη στο Δήμο Λευκάρων. Και με την απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών φαίνεται ότι τους επόμενους μήνες θα ολοκληρωθούν: Το Συνεδριακό Κέντρο, το Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ), η Κεντρική Πλατεία και το Αιολικό Πάρκο. Και τα τέσσερα αυτά σημαντικά έργα αναμένεται να ολοκληρωθούν τους επόμενους μήνες, πράγμα που θα βοηθήσει την ανάπτυξη του Δήμου Λευκάρων. Θέλω να ευχαριστήσω το ΥΠΕΣ και ιδιαίτερα τον Υπουργό Εσωτερικών, γιατί και σε συνάντηση που είχαμε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας βλέπουμε να υλοποιείται στην πράξη οτιδήποτε είχε υποσχεθεί και αυτό είναι σημαντικό για μας».

Από πλευράς του, ο κ. Υπουργός δήλωσε τα ακόλουθα: «Όντως, σήμερα, συζητήσαμε με τον Δήμαρχο αρκετά σημαντικά θέματα. Νομίζω ότι από πλευράς Κυβέρνησης καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τα σημαντικά έργα αναφοράς, τα οποία τροχιοδρομούνται, να τελειώσουν το συντομότερο δυνατό. Είναι έργα πολύ σημαντικά για το Δήμο Λευκάρων και πιστεύω ότι θα αναμορφώσουν το Δήμο στο μεσοπρόθεσμο, θα βελτιώσουν τη ζωή των κατοίκων και θα έχει περισσότερα έσοδα ο ίδιος ο Δήμος, ο οποίος θα μας βοηθήσει και μέσω του Αιολικού Πάρκου να τηρήσουμε τα κριτήρια που αφορούν τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Η Πλατεία αλλά και το Συνεδριακό Κέντρο είναι πάρα πολύ σημαντικά έργα και θα αναμορφώσουν την τοπική κοινωνία των Λευκάρων.

Όλες οι Υπηρεσίες του Υπουργείου Εσωτερικών αλλά και του Κράτους γενικότερα, δουλεύουν πολύ εντατικά όλο αυτό το διάστημα, ούτως ώστε, όλα τα σημαντικά έργα τα οποία τροχιοδρομούνται στους Δήμους και στις Κοινότητες, να τελειώσουν το συντομότερο δυνατό».Ειδοποιήσεις Πλειστηριασμών

Υπηρεσία Διαχείρισης Τουρκοκυπριακών Περιουσιών

Κυπριακό Επενδυτικό Πρόγραμμα 
σε αλλοδαπούς επενδυτές / επιχειρηματίες

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ  ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕς ΕΚΛΟΓΕΣ 2018

Εμπορία Προσώπων

Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών

6th WORLD CONGRESS ON MOUNTAIN UNGULATES and 
5th INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON MOUFLON

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Δήλωση Απορρήτου

IMI

YOUREUROPE

ΑΝ ΔΕΙΣ ΦΩΤΙΑ

Δημόσιος Διάλογος

Αδειες Κηνυγου

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 2014-2016

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Ο ΠΕΡΙ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Έναρξη Εκστρατείας Προώθησης των Συστημάτων Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

e-procurment

Περί Κύπρου