Κυπριακή Δημοκρατία
Υπουργείο Εσωτερικών
Βρίσκεστε στη σελίδα: Αρχική Σελίδα Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις


Διευκρινίσεις του Υπουργείου Εσωτερικών για ανάκληση άδειας για εκδηλώσεις στην παραλία Άνασα

06/09/2017

Αναφορικά με ανάκληση άδειας που είχε δοθεί από την Επαρχιακή Διοίκηση Πάφου για εκδηλώσεις στην παραλία Άνασα, το Υπουργείο Εσωτερικών επιθυμεί να διευκρινίσει τα ακόλουθα:

« Στο Κοινοτικό Συμβούλιο Νέου Χωρίου δόθηκε μόλις πρόσφατα προσωρινή άδεια για σκοπούς διοργάνωσης εκδήλωσης στην παραλία του Ξενοδοχείου ΑΝΑΣΑ. Σημειώνεται ότι είχαν τεθεί αυστηροί όροι για να μην γίνει οποιαδήποτε αλλοίωση στην παραλία και επίσης να μην γίνει οποιαδήποτε μόνιμη κατασκευή επί της παραλίας. Μεταξύ των όρων περιλαμβάνεται και αναφορά στο γεγονός ότι πριν την εκδήλωση θα έπρεπε να ανατεθεί σε Ηλεκτρολόγο Μηχανικό εγγεγραμμένο στο ΕΤΕΚ να επιθεωρήσει και να εκδώσει βεβαίωση καταλληλότητας της τυχόν ηλεκτρικής εγκατάστασης.

Σημειώνεται ότι στην συγκεκριμένη παραλία ήδη υπάρχουν κρεβατάκια και ομπρέλες του ξενοδοχείου. Επίσης αναφέρεται ότι, κατά καιρούς, δίδονται με φειδώ και σε άλλες περιπτώσεις προσωρινές άδειες διοργάνωσης εκδηλώσεων σε διάφορες παραλίες με παρόμοιους όρους.

Για τη συγκεκριμένη περίπτωση εφόσον διαπιστώθηκε χθες ότι χρησιμοποιήθηκε μηχάνημα για διαμόρφωση της άμμου έχει άμεσα ανακληθεί η άδεια. Η Επαρχιακή Διοίκηση Πάφου και το Τμήμα Περιβάλλοντος βρίσκονται σε άμεση επικοινωνία και θα επισκεφθούν εκπρόσωποι τους σήμερα την περιοχή για εκτίμηση της κατάστασης και τη λήψη των αναγκαίων διορθωτικών μέτρων.

Τονίζεται ότι ακτοφύλακες της Επαρχιακής Διοίκησης Πάφου ήταν επί τόπου μέχρι πολύ αργά το βράδυ για διασφάλιση του τερματισμού κάθε εργασίας από τους ενδιαφερόμενους».Ειδοποιήσεις Πλειστηριασμών

Μητρώο Ορκωτών Μεταφραστών

ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

Υπηρεσία Διαχείρισης Τουρκοκυπριακών Περιουσιών

ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ  ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕς ΕΚΛΟΓΕΣ 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΑΠΟ ΕΚΤΟΠΙΣΘΕΝΤΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Εμπορία Προσώπων

Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών

Ασφαλές Διαδίκτυο

6th WORLD CONGRESS ON MOUNTAIN UNGULATES and 
5th INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON MOUFLON

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Δήλωση Απορρήτου

IMI

YOUREUROPE

ΑΝ ΔΕΙΣ ΦΩΤΙΑ

Δημόσιος Διάλογος

Αδειες Κηνυγου

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 2014-2016

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου