Υπουργείο Εσωτερικών Μετάβαση στο περιεχόμενο
Κυπριακή Δημοκρατία Υπουργείο Εσωτερικών
12/02/2023 09:07:28 AM

Προεδρικές Εκλογές 2023 – Επαναληπτική εκλογή: O Γενικός Έφορος Εκλογών απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων κατά τη δήλωσή του για την έναρξη της ψηφοφορίαςΟ Γενικός Έφορος Εκλογών δρ Κώστας Κωνσταντίνου, στο πλαίσιο της δήλωσής του για την έναρξη της ψηφοφορίας, απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Κληθείς να απαντήσει κατά πόσον έχει διασφαλιστεί η πρόσβαση των πολιτών στις κάλπες στις ορεινές κοινότητες, επιβεβαίωσε ότι «όλα τα εκλογικά κέντρα έχουν ανοίξει στην ώρα τους».

«Κατά συνέπεια, όλοι οι υπάλληλοι που έπρεπε να στελεχώσουν τα κέντρα αυτά, βρίσκονται από τις 6 π.μ. στα εκλογικά κέντρα», είπε.

Ανέφερε δε ότι «για να γίνει αυτό κατορθωτό στις Επαρχίες Λεμεσού και Λευκωσίας στις ορεινές κοινότητες, και, κυρίως, στην ορεινή Πιτσιλιά και ορεινή Μαραθάσα, συνεργεία των επαρχιακών διοικήσεων Λεμεσού και Λευκωσίας μερίμνησαν, ώστε να ανοίξουν οι δρόμοι».

Πρόσθεσε ότι «τοποθετήθηκε αλάτι σε συγκεκριμένα σημεία του οδικού δικτύου, όπου υπήρχαν προβλήματα παγετού, προκειμένου να μπορέσουν απρόσκοπτα να φτάσουν στα εκλογικά κέντρα οι υπάλληλοι και, επίσης, να μπορέσει το κοινό να κυκλοφορήσει αργότερα χωρίς οποιαδήποτε προβλήματα».

(ΕΦυς/ΕΠ/ΣΧ)


Πίσω στην προηγούμενη σελίδα