Υπουργείο Εσωτερικών Μετάβαση στο περιεχόμενο
Κυπριακή Δημοκρατία Υπουργείο Εσωτερικών
12/04/2021 10:18:25 AM

Βουλευτικές Εκλογές 2021 - Αναρτήθηκαν για επιθεώρηση και τυχόν ενστάσεις οι συμπληρωματικοί εκλογικοί κατάλογοι

10-04-2021 12:41


Το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώνει, ότι οι συμπληρωματικοί εκλογικοί κατάλογοι της 2ας Απριλίου 2021 ετοιμάστηκαν και αναρτήθηκαν για επιθεώρηση και τυχόν ενστάσεις από κάθε ενδιαφερόμενο πρόσωπο.

Οι κατάλογοι θα εκτίθενται καθημερινά για επιθεώρηση, για διάστημα δέκα (10) ημερών, από τις 9 μέχρι 19 Απριλίου 2021, στα γραφεία των οικείων Επάρχων και Δημάρχων, καθώς και στο γραφείο ή την κατοικία του οικείου Κοινοτάρχη, κάθε Ενορίας ή Κοινότητας, ξεχωριστά.

Μετά την παρέλευση της πιο πάνω προθεσμίας, καμία ένσταση δεν μπορεί να γίνει δεκτή. Μετά την 19η Απριλίου 2021, οι συμπληρωματικοί εκλογικοί κατάλογοι καθίστανται οριστικοί και θα ενσωματωθούν στον μόνιμο εκλογικό κατάλογο, που θα χρησιμοποιηθεί για σκοπούς των προσεχών βουλευτικών εκλογών και των εκλογών για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των θρησκευτικών ομάδων.

Γι’ αυτό, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι νέοι εκλογείς να επιθεωρήσουν έγκαιρα τους συμπληρωματικούς εκλογικούς καταλόγους, για τυχόν ενστάσεις και τις δέουσες διορθώσεις.

Τα εκλογικά βιβλιάρια των νέων εκλογέων θα ετοιμασθούν και διαβιβασθούν στους οικείους Κοινοτάρχες πριν τις 30 Απριλίου 2021, από όπου μπορούν να τα παραλάβουν οι ενδιαφερόμενοι ή οι οικείοι τους.


(ΕΦυς/ΜΓ)


Πίσω στην προηγούμενη σελίδα