Υπουργείο Εσωτερικών Μετάβαση στο περιεχόμενο
Κυπριακή Δημοκρατία Υπουργείο Εσωτερικών
19/12/2022

Προεδρικές Εκλογές 2023 - Υπενθύμιση για την προθεσμία εγγραφής στον εκλογικό κατάλογο και δήλωσης για ψηφοφορία σε εκλογικό κέντρο στο εξωτερικό

19-12-2022 16:21

Το Υπουργείο Εσωτερικών υπενθυμίζει, πως η Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022, είναι η τελευταία ημέρα εγγραφής στον εκλογικό κατάλογο για τις επικείμενες Προεδρικές Εκλογές και υποβολής δηλώσεων για ψηφοφορία σε εκλογικό κέντρο στο εξωτερικό.

Προς τούτο ενημερώνεται το κοινό, ότι όλα τα κατά τόπους Γραφεία Επαρχιακών Διοικήσεων, τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη και η Κεντρική Υπηρεσία Εκλογών, στο Υπουργείο Εσωτερικών, θα είναι ανοικτά μέχρι τις 5.00 μ.μ., για την παραλαβή αιτήσεων για εγγραφή στον εκλογικό κατάλογο.

Αιτήσεις για εγγραφή στον εκλογικό κατάλογο μπορούν να υποβληθούν και ηλεκτρονικά μέσω του ιστότοπου www.elections.gov.cy, για αιτητές ηλικίας έως 25 ετών, μέχρι τα μεσάνυκτα της 27ης Δεκεμβρίου 2022. Αντίστοιχα, όσον αφορά στην άσκηση του εκλογικού δικαιώματος σε κέντρο του εξωτερικού, δηλώσεις μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά στον ιστότοπο aps.elections.moi.gov.cy, μέχρι τα μεσάνυκτα της 27ης Δεκεμβρίου 2022.

(ΕΦυς)


Πίσω στην προηγούμενη σελίδα