Υπουργείο Εσωτερικών Μετάβαση στο περιεχόμενο
Κυπριακή Δημοκρατία Υπουργείο Εσωτερικών
20/10/2022

Ο Υπουργός Εσωτερικών αναχωρεί για την Αθήνα για την Υπουργική συνάντηση που διοργανώνεται από τον ΟΗΕ και το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης

20-10-2022 11:08

O Υπουργός Εσωτερικών κ. Νίκος Νουρής αναχωρεί σήμερα για την Αθήνα για να συμμετάσχει σε συνάντηση Υπουργών των χωρών της ανατολικής Μεσογείου, αρμοδίων για την κλιματική αλλαγή και την πολιτική προστασία. Η συνάντηση διοργανώνεται από την Ελληνική Δημοκρατία και τον αρμόδιο Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Στυλιανίδη, σε συνεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη και την ειδική αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα, υπεύθυνη για φυσικές καταστροφές κα Mami Mizutori.

Στην παρέμβασή του ο Υπουργός Εσωτερικών θα αναφερθεί, μεταξύ άλλων, στους σχεδιασμούς της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από την κλιματική αλλαγή αλλά και τις φυσικές καταστροφές. Στο περιθώριο της συνόδου, έχει προγραμματιστεί διμερής συνάντηση με την Ειδική Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα κα Mami Mizutori.

Τον Υπουργό Εσωτερικών συνοδεύει στην Αθήνα η κα Ειρήνη Χατζησάββα, Ανώτερη Λειτουργός του Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως, και η επιστροφή του στην Κύπρο είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Παρασκευής.


(ΕΦυς/ΕΠ/ΕΧΡ)


Πίσω στην προηγούμενη σελίδα