Υπουργείο Εσωτερικών Μετάβαση στο περιεχόμενο
Κυπριακή Δημοκρατία Υπουργείο Εσωτερικών
30/05/2021 08:45:36 AM

Βουλευτικές Εκλογές 2021 – Ανακοίνωση του Γραφείου Εφόρου Εκλογών για την έναρξη της ψηφοφορίας για ανάδειξη Αντιπροσώπων των Θρησκευτικών Ομάδων των Μαρωνιτών και Λατίνων
Το Γραφείο του Γενικού Εφόρου Εκλογών ανακοινώνει, ότι άρχισε κανονικά η ψηφοφορία για την ανάδειξη Αντιπροσώπων των Θρησκευτικών Ομάδων των Μαρωνιτών και των Λατίνων και στα 16 εκλογικά κέντρα, που αφορούν στη συγκεκριμένη εκλογή.

Η ψηφοφορία άρχισε στις 7:00 π.μ. και θα συνεχιστεί μέχρι τις 12 το μεσημέρι. Ύστερα από διακοπή μιας ώρας, η ψηφοφορία θα επαναρχίσει στη 1:00 μ.μ. και αναμένεται να λήξει κανονικά στις 6:00 μ.μ.

Η διαλογή και καταμέτρηση των ψήφων για την εκλογή αντιπροσώπων των Θρησκευτικών Ομάδων των Μαρωνιτών και Λατίνων θα γίνει στα ίδια τα εκλογικά κέντρα, υπό την εποπτεία των προεδρευόντων υπαλλήλων. Η ανακήρυξη των επιτυχόντων θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, 31 Μαΐου 2021, στο Συνεδριακό Κέντρο «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ», στις 12 μ.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Αντιπρόσωπος της Θρησκευτικής Ομάδας των Αρμενίων έχει εκλεγεί άνευ ψηφοφορίας στο αξίωμα καθότι δεν είχε προταθεί άλλος ανθυποψήφιος.


Πίσω στην προηγούμενη σελίδα