Υπουργείο Εσωτερικών Μετάβαση στο περιεχόμενο
Κυπριακή Δημοκρατία Υπουργείο Εσωτερικών
29/09/2023

Ολοκληρώθηκε η σειρά περιφερειακών συσκέψεων του Υπουργού Εσωτερικών με Κοινότητες παγκύπριαΟλοκληρώνεται σήμερα η σειρά περιφερειακών συναντήσεων του Υπουργού Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνου Ιωάννου με εκπροσώπους των Κοινοτικών Συμβουλίων παγκύπρια. Ο Υπουργός Εσωτερικών έχει σήμερα συναντήσεις με τους Προέδρους και εκπροσώπους των Κοινοτήτων της Επαρχίας Πάφου. Χθες, ο κ. Ιωάννου συναντήθηκε με τις Κοινότητες της Επαρχίας Λευκωσίας, ενώ υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα είχε σειρά επαφών με τα Κοινοτικά Συμβούλια των Επαρχιών Λάρνακας, Αμμοχώστου και Λεμεσού.

Σκοπός των συναντήσεων είναι η συζήτηση επί συγκεκριμένων και σημαντικών ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι Κοινότητες της υπαίθρου και των ορεινών περιοχών, ώστε μέσα από συντονισμό με τις αρμόδιες Υπηρεσίες να δρομολογηθούν άμεσες λύσεις.

Σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της σύσκεψης με Κοινότητες της Επαρχίας Πάφου, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Κοινοτικό Συμβούλιο Μεσόγης, ο κ. Ιωάννου ανέφερε ότι ολοκληρώνεται σήμερα με τη σύσκεψη της Πάφου ο κύκλος επαφών με τις περίπου 100 Κοινότητες που πραγματοποιήθηκε σε όλες τις Επαρχίες. «Αυτός ο κύκλος επαφών μάς έδωσε τη δυνατότητα να έρθουμε κοντά με τις Κοινότητες, να αφουγκραστούμε τις ανάγκες και τα προβλήματά τους. Σκοπός μας τώρα είναι να προωθήσουμε ενέργειες προς επίλυση των προβλημάτων που έχουν αναδειχθεί, ούτως ώστε να βελτιώσουμε στο τέλος της ημέρας, την ποιότητα ζωής των ανθρώπων αυτών των Κοινοτήτων», υπογράμμισε ο κ. Ιωάννου.

Στις συσκέψεις, τον Υπουργό συνόδεψαν ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, οι οικείοι Έπαρχοι, καθώς και υπηρεσιακοί από το Υπουργείο Εσωτερικών και άλλες αρμόδιες κυβερνητικές Υπηρεσίες.


Πίσω στην προηγούμενη σελίδα