Υπουργείο Εσωτερικών Μετάβαση στο περιεχόμενο
Κυπριακή Δημοκρατία Υπουργείο Εσωτερικών
05/02/2023 04:56:44 PM

Προεδρικές Εκλογές 2023 – O Γενικός Έφορος Εκλογών απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων κατά τη δήλωσή του για την προσέλευση ψηφοφόρων μέχρι τις 3 μ.μ.Ο Γενικός Έφορος Εκλογών δρ Κώστας Κωνσταντίνου, στο πλαίσιο της δήλωσής του που αφορούσε στην προσέλευση των ψηφοφόρων μέχρι τις 3 μ.μ., ερωτήθηκε από δημοσιογράφους για το κατά πόσον κυλά η διαδικασία κανονικά. Ο Γενικός Έφορος Εκλογών απάντησε καταφατικά επιβεβαιώνοντας ότι «η διαδικασία κυλά ομαλότατα».

«Έχω έρθει πριν λίγο από περιοδεία μου σε κέντρα της Λευκωσίας. Έχω προσωπική αντίληψη για το τι γίνεται και πρόσθετα ενημερώνομαι σε τακτά χρονικά διαστήματα και από τους Εφόρους Εκλογής», είπε.

«Επιμέρους θέματα που προκύπτουν, τυγχάνουν άμεσου χειρισμού από τους Εφόρους και τα επιτελεία τους, και όπου χρειάζεται και με τη δική μου καθοδήγηση», διευκρίνισε ο Γενικός Έφορος.

Απαντώντας σε ερώτηση αν υπήρξαν καταγγελίες για μηνύματα προς τους ψηφοφόρους από οποιοδήποτε επιτελείο, ο Γενικός Έφορος Εκλογών είπε ότι έχουν γίνει κάποιες αναφορές, αλλά για τα θέματα αυτά, όπως εξήγησε, αρμοδιότητα έχει η Επίτροπος Προσωπικών Δεδομένων.(ΕΦυς/ΙΚ)


Πίσω στην προηγούμενη σελίδα