Υπουργείο Εσωτερικών Μετάβαση στο περιεχόμενο
Κυπριακή Δημοκρατία Υπουργείο Εσωτερικών
14/03/2023 12:43:48 PM

Ανακοίνωση Τμήματος Κτηματολογίου και Χωρομετρίας για τη σταδιακή επαναφορά δικαιοπραξιών

14-03-2023 11:39

Το Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας (ΤΚΧ) ανακοινώνει ότι, μετά το τεχνικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε στην «Πύλη Κτηματολογίου», η σταδιακή επαναφορά συγκεκριμένων δικαιοπραξιών στα Επαρχιακά Κτηματολογικά Γραφεία θα αρχίσει από αύριο Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023, στο Επαρχιακό Κτηματολογικό Γραφείο Λευκωσίας.

Οι δικαιοπραξίες θα αφορούν μόνο την αποδοχή Δηλώσεων Μεταβιβάσεων, Υποθηκών και Εμπράγματων Βαρών και μόνο γιατεμάχια / ακίνητα της Επαρχίας Λευκωσίας.

Το ωράριο λειτουργίας αποδοχής, θα είναι μεταξύ 8 π.μ. και 1:15 μ.μ. και για την αποδοχή Δηλώσεων Μεταβιβάσεων και Υποθηκών, θα τηρείται η υφιστάμενη διαδικασία των ραντεβού.

Παρακαλείται το κοινό, όπως ακολουθεί τις πιο πάνω διαδικασίες, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η βέλτιστη δυνατή εξυπηρέτησή του. Για το χρόνο επαναλειτουργίας των υπόλοιπων Επαρχιακών Κτηματολογικών Γραφείων θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

Το Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας και το Υπουργείο Εσωτερικών απολογούνται ξανά για την οποιαδήποτε ταλαιπωρία έχει προκληθεί και εργάζονται εντατικά για την αποκατάσταση των τεχνικών προβλημάτων.

(Εφυς)


Πίσω στην προηγούμενη σελίδα