Υπουργείο Εσωτερικών Μετάβαση στο περιεχόμενο
Κυπριακή Δημοκρατία Υπουργείο Εσωτερικών
18/09/2023

Ο Υπουργός Εσωτερικών ξεκίνησε περιφερειακές συναντήσεις με εκρποσώπους Κοινοτικών Συμβουλίων

Σειρά περιφερειακών συναντήσεων με εκπροσώπους των Κοινοτικών Συμβουλίων, σε παγκύπρια βάση, ξεκίνησε από σήμερα (18/09/2023) ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Ο στόχος των συναντήσεων είναι η συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι Κοινότητες που βρίσκονται στην ύπαιθρο και στις ορεινές περιοχές, καθώς και ο ευρύς συντονισμός για άμεση επίλυση των προβλημάτων τους.

Στο πλαίσιο αυτό, το πρωί, ο Υπουργός συναντήθηκε στο Κοινοτικό Συμβούλιο Πυργών με εκπροσώπους των Κοινοτήτων της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, αλλά και εκπροσώπους μεγάλου αριθμού Κοινοτικών Συμβουλίων της επαρχίας Λάρνακας. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το Κοινοτικό Συμβούλιο Ζυγιού για συνάντηση με τις Κοινότητες της επαρχίας της Λεμεσού.

Τον Υπουργό στις συσκέψεις συνόδεψαν ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, οι οικείοι επάρχοι, υπηρεσιακοί από το Υπουργείο Εσωτερικών και από άλλες αρμόδιες κυβερνητικές υπηρεσίες.

Ο Υπουργός Εσωτερικών θα συνεχίσει τις επαφές με τους εκπροσώπους των Κοινοτικών Συμβουλίων και την ερχόμενη εβδομάδα, κατά την οποία αναμένεται να επισκεφθεί την επαρχία Πάφου, ενώ θα συναντηθεί επίσης και με Κοινότητες της επαρχίας Λευκωσίας.


Πίσω στην προηγούμενη σελίδα