Υπουργείο Εσωτερικών Μετάβαση στο περιεχόμενο
Κυπριακή Δημοκρατία Υπουργείο Εσωτερικών
16/10/2023

Συνάντηση Υπουργού Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνου Ιωάννου με την Επίτροπο Νομοθεσίας κα Λουΐζα Ζαννέτου-ΧριστοδουλίδουΤην πορεία των νομοσχεδίων που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Εσωτερικών συζήτησαν σε σημερινή σύσκεψη ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου με την Επίτροπο Νομοθεσίας κα Λουΐζα Ζαννέτου-Χριστοδουλίδου. Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών δρ Ελίκκος Ηλία και Λειτουργοί του Υπουργείου και του Γραφείου της Επιτρόπου Νομοθεσίας.

Κατά τη συνάντηση, ο Υπουργός Εσωτερικών έτυχε ενημέρωσης από την κα Ζαννέτου-Χριστοδουλίδου για τις διεργασίες αναφορικά με την τροποποίηση και τον εκσυγχρονισμό νομοθεσιών, όπως ο περί Προσφύγων Νόμος, ο περί Πρόληψης Πυρκαγιών στην Ύπαιθρο Νόμος, ο περί Αναγκαστικής Απαλλοτριώσεως (Τροποποιητικός) Νόμος και ο περί Διαχείρισης Κοινόκτητων Οικοδομών και Συναφών Θεμάτων Νόμος.

Ο κ. Ιωάννου εξέφρασε την ικανοποίησή του για το έργο που επιτελείται και ευχαρίστησε την Επίτροπο Νομοθεσίας για την άψογη συνεργασία με τη Διεύθυνση και τα Τμήματα του Υπουργείου, και τη στήριξη που παρέχει τόσο η ίδια όσο και το Γραφείο της στην προσπάθεια για αναθεώρηση νομοθεσιών και εναρμόνισής τους με τις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας.


Πίσω στην προηγούμενη σελίδα