Υπουργείο Εσωτερικών Μετάβαση στο περιεχόμενο
Κυπριακή Δημοκρατία Υπουργείο Εσωτερικών
30/05/2021 01:50:10 PM

Βουλευτικές Εκλογές 2021 - Δήλωση Γενικού Εφόρου Εκλογών δρος Κώστα Κωνσταντίνου για την επανέναρξη της ψηφοφορίας η ώρα 1 μ.μ., μετά τη διακοπή μιας ώρας
Μετά από διακοπή μιας ώρας, η ψηφοφορία επανάρχισε ακριβώς στη 1:00 μ.μ. σε όλα τα εκλογικά κέντρα.

Με την ευκαιρία της επανέναρξης της ψηφοφορίας, ως Γενικός Έφορος Εκλογών, καλώ και πάλι όλους τους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, διατυπώνοντας με υπεύθυνο τρόπο την επιλογή για τα πρόσωπα που επιθυμούν να τους εκπροσωπήσουν στη Βουλή των Αντιπροσώπων κατά την επόμενη πενταετία.

Αυτή η εκλογική διαδικασία διεξάγεται σε πρωτόγνωρες υγειονομικές συνθήκες λόγω της πανδημίας COVID-19. Στο πλαίσιο της συνεχούς ενημέρωσης να υπενθυμίσω ότι όλα τα εκλογικά κέντρα λειτουργούν κάτω από τα αυστηρά υγιεινολογικά πρωτόκολλα, τα οποία έχουν εκδοθεί σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την υγεία τόσο των εκλογέων, όσο και του προσωπικού, που εργάζεται για τη διεκπεραίωση της ψηφοφορίας, αλλά και των εκπροσώπων των εκλογικών συνδυασμών. Μέχρι στιγμής δεν έχει παρουσιαστεί οποιαδήποτε απόκλιση από τις οδηγίες που έχουν δοθεί στους προεδρεύοντες υπαλλήλους και στους Εφόρους Εκλογής.

Για το βίντεο της δήλωσης του Γενικού Εφόρου Εκλογών, πατήστε εδώ.


Πίσω στην προηγούμενη σελίδα