Υπουργείο Εσωτερικών Μετάβαση στο περιεχόμενο
Κυπριακή Δημοκρατία Υπουργείο Εσωτερικών
21/05/2021 07:42:11 AM

Ο Υπουργός Εσωτερικών επισκέφθηκε την ακριτική και ημιορεινή Λάρνακα

20-05-2021 17:50


Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Νίκος Νουρής επισκέφθηκε σήμερα την Αθηένου όπου ενημέρωσε τους κοινοτάρχες της ημιορεινής Λάρνακας και τον Δήμαρχο της Αθηένου για τα στεγαστικά και άλλα σχέδια του Υπουργείου Εσωτερικών.

Στις δηλώσεις του ο κ. Νουρής είπε ότι συζήτησε με τον Δήμαρχο Αθηένου και τους κονοτάρχες της ευρύτερη περιοχής της επαρχίας Λάρνακας για τα προβλήματα της περιοχής, ενώ είχαν την ευκαιρία να επεξηγήσουν τη στεγαστική πολιτική και τα σχέδια της Κυβέρνησης, τα οποία έχουν ως στόχο την αναζωογόνηση, μεταξύ άλλων, και των ακριτικών περιοχών.

«Η Κυβέρνηση με τη συγκεκριμένη πρόταση δίνει μια σαφέστατη απάντηση στην αναγκαιότητα τόνωσης των ακριτικών μας περιοχών με ιδιαίτερη αναφορά στις περιοχές εκείνες που αντιμετωπίζουν τα μεγαλύτερα των προβλημάτων, όπως είναι η ακριτική Αθηένου», είπε ο κ. Νουρής.

Ευχαρίστησε ο Υπουργός τον Δήμαρχο και τους εκπροσώπους των Κοινοτήτων, αλλά και τον Προέδρο της Ένωσης Κοινοτήτων για την αρωγή τους τόσο στη σύνταξη αυτής της πολιτικής όσο και στην προσπάθειας "για να διαδώσουμε και να γνωστοποιήσουμε στον κόσμο", όπως είπε ο κ. Νίκος Νουρής, "τη στεγαστική μας πολιτική".

Είπε, κλείνοντας, ότι καταγράφεται μεγάλη ανταπόκριση στα στεγαστικά σχέδια και πρόσθεσε πως πρόθεση του Υπουργείου Εσωτερικών και της Κυβέρνησης είναι να καλύψουν τις οποιεσδήποτε πρόσθετες αναγκαίες δαπάνες ενδεχόμενα υπάρξουν, λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος.


(ΕΦυς)


Πίσω στην προηγούμενη σελίδα