Υπουργείο Εσωτερικών Μετάβαση στο περιεχόμενο
Κυπριακή Δημοκρατία Υπουργείο Εσωτερικών
10/02/2023

Προεδρικές Εκλογές 2023 - Προγραμματισμένες δηλώσεις του Γενικού Εφόρου Εκλογών για την ημέρα των εκλογών

10-02-2023 11:45

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών Δρ Κώστας Κωνσταντίνου θα προβεί, την ημέρα των εκλογών 12 Φεβρουαρίου 2023, σε προγραμματισμένες δηλώσεις για ενημέρωση του κοινού σε σχέση με την εκλογική διαδικασία και τα ποσοστά προσέλευσης ψηφοφόρων ως ακολούθως:

7:05 π.μ. Ο Γενικός Έφορος Εκλογών Δρ Κώστας Κωνσταντίνου θα προβεί σε δήλωση για την έναρξη της ψηφοφορίας.

10:15 π.μ. Ο Γενικός Έφορος Εκλογών Δρ Κώστας Κωνσταντίνου θα προβεί σε δήλωση για την προσέλευση ψηφοφόρων μέχρι τις 10:00 π.μ.

12:15 μ.μ. Ο Γενικός Έφορος Εκλογών Δρ Κώστας Κωνσταντίνου θα προβεί σε δήλωση για την προσέλευση ψηφοφόρων μέχρι τις 12 μ.μ. και για το προσωρινό κλείσιμο των καλπών.

1:15 μ.μ. Ο Γενικός Έφορος Εκλογών Δρ Κώστας Κωνσταντίνου θα προβεί σε δήλωση για την επανέναρξη της ψηφοφορίας η ώρα 1:00 μ.μ.

3:15 μ.μ. Ο Γενικός Έφορος Εκλογών Δρ Κώστας Κωνσταντίνου θα προβεί σε δήλωση για την προσέλευση ψηφοφόρων μέχρι τις 3:00 μ.μ.

5:15 μ.μ. Ο Γενικός Έφορος Εκλογών Δρ Κώστας Κωνσταντίνου θα προβεί σε δήλωση για την προσέλευση ψηφοφόρων μέχρι τις 5:00 μ.μ.

6:00 μ.μ. Ο Γενικός Έφορος Εκλογών Δρ Κώστας Κωνσταντίνου θα προβεί σε δήλωση για τη λήξη της ψηφοφορίας και τη δυνατότητα δημοσίευσης δημοσκοπήσεων εξόδου (EXIT POLLS).

6:15 μ.μ. Ο Γενικός Έφορος Εκλογών Δρ Κώστας Κωνσταντίνου θα προβεί σε δήλωση για το τελικό ποσοστό προσέλευσης ψηφοφόρων.

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών Δρ Κώστας Κωνσταντίνου θα προβεί επίσης σε δήλωση για τα τελικά συγκεντρωτικά αποτελέσματα του δεύτερου γύρου των Προεδρικών εκλογών, μόλις αυτά είναι διαθέσιμα.

(Εφυς)


Πίσω στην προηγούμενη σελίδα