Υπουργείο Εσωτερικών Μετάβαση στο περιεχόμενο
Κυπριακή Δημοκρατία Υπουργείο Εσωτερικών
20/05/2021 08:30:34 AM

Βουλευτικές Εκλογές 2021 - Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ενημέρωσε τους εκπροσώπους των τηλεοπτικών σταθμών παγκύπριας εμβέλειας για την εκλογική διαδικασία





19-05-2021 15:33


Ο Γενικός Έφορος Εκλογών δρ Κώστας Κωνσταντίνου πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με εκπροσώπους των τηλεοπτικών σταθμών παγκύπριας εμβέλειας, κατά την οποία τους ενημέρωσε σχετικά με την εκλογική διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2021.

Ο Γενικός Έφορος στη συνάντηση ενημέρωσε για τις δυνατότητες οπτικοποίησης και παρουσίασης της ροής των αποτελεσμάτων, καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας, με στόχο την άμεση και έγκαιρη πληροφόρηση του ευρέως κοινού.

Έγινε επίσης συντονισμός για την τηλεοπτική κάλυψη της όλης διαδικασίας, καθώς και της διαδικασίας ψηφοφορίας των πολιτειακών αξιωματούχων και των επικεφαλής των συνδυασμών, που συμμετέχουν στις εκλογές. Περαιτέρω ενημέρωσε για τον προγραμματισμό των τελετών ανακήρυξης των επιτυχόντων βουλευτών, καθώς και για τα ειδικά πρωτόκολλα για τον covid-19, τα οποία έχουν εκδοθεί σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, και θα εφαρμοστούν στις διάφορες φάσεις της εκλογικής διαδικασίας.

(ΕΦυς)


Πίσω στην προηγούμενη σελίδα