Υπουργείο Εσωτερικών Μετάβαση στο περιεχόμενο
Κυπριακή Δημοκρατία Υπουργείο Εσωτερικών
07/03/2024 08:57:38 AM

Πρόσκληση προς Σωματεία/ΙδρύματαΤο Υπουργείο Εσωτερικών - Επαρχιακή Διοίκηση Λευκωσίας, κλάδος Εφόρου Σωματείων και Ιδρυμάτων και η Ομάδα Πρωτοβουλίας ΜΚΟ συνδιοργανώνουν εκπαιδευτική ημερίδα για την ενημέρωση και την παρουσίαση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας σωματείων/ιδρυμάτων του Υπουργείου Εσωτερικών.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα έχει δύο βασικούς στόχους. Ο πρώτος στόχος είναι η δημιουργία ενός ενιαίου μητρώου όλων των σωματείων, ιδρυμάτων και ομοσπονδιών τα οποία είναι γραμμένα στον Έφορο Σωματείων. Το μητρώο Μη Κυβερνητικών Οργανισμών από το Υπουργείο Εσωτερικών είναι διαθέσιμο στο ευρύ κοινό, μέσω της διεύθυνσης: https://public.npos.moi.gov.cy/organization. Ο δεύτερος στόχος είναι η πρόσβαση στην πλατφόρμα των ίδιων των ΜΚΟ και η ανάρτηση σε αυτήν όλων των απαραίτητων και αναγκαίων εγγράφων τα οποία οφείλουμε κάθε χρόνο να κοινοποιούμε στον Έφορο.

Τα θέματα που θα απασχολήσουν την ημερίδα είναι τα θέματα πρόσβασης αλλά και χρήσης της πλατφόρμας και πως μπορούν να αναρτηθούν τα διάφορα έγγραφα στα ορθά πεδία. Παράλληλα, θα υπάρχει η δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων καθώς και η δυνατότητα η συμμετέχοντες να παρέχουν ανατροφοδότηση για τη χρήση της πλατφόρμας και τρόπους βελτίωσης αυτής.

Η εκπαιδευτική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024, μεταξύ των ωρών 9.00 - 12.30 (εγγραφής 8.30) στην Αμφιθεατρική Αίθουσα του Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως στη Λευκωσία, οδός Κινύρα 5-6, αλλά και διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ.

Παρακαλώ όπως δηλώσετε εγγραφή στο https://forms.gle/jv2PTL1EfrZCzFRm6 και ή στο τηλέφωνο 99489922, μέχρι τη Τρίτη 12/03/2024 στις 14.00. Ο σύνδεσμος για τη διαδικτυακή παρουσίαση θα σταλεί σε όσους δηλώσουν συμμετοχή.

Σημείωση
Εισηγούμαστε να φέρετε μαζί σας τους ηλεκτρονικούς σας υπολογιστές καθώς και τους κωδικούς για είσοδο στο CY login (πρώην ΑΡΙΑΔΝΗ).


Πίσω στην προηγούμενη σελίδα